Nero BackItUp & Burn

Nero BackItUp & Burn najnovija je uspješnica iz laboratorija svjetski poznate tvrtke Nero. Prepoznajući potrebe korisnika današnjice koji proizvode i upotrebljavaju sve više digitalnih multimedijalnih datoteka, Nero je kreirao softver čak i za korisnike manje vične novim računalnim tehnologijama s moćnim rješenjima za upravljanje optičkim diskovima – za njihovo snimanje, obnavljanje, vraćanje izgubljenih podataka te sinkroniziranje. Ovaj inovativni softver omogućuje svojim korisnicima zaštitu njihovih podataka kroz periodičke izrade sigurnosnih kopija, snimanje podataka na optičke medije i dijeljenje glazbe, filmova i drugih datoteka, pohranjivanje sigurnosnih kopija datoteka na intenetski diskovni prostor, sinkronizaciju mapa i datoteka i vraćanje izgubljenih podataka s oštećenih i izgrebanih optičkih medija, a sve to pomoću jednostavnog i intuitivnog korisničkog sučelja. Pad sistema, kvarovi na tvrdom disku računala i maliciozni virusi mogu imati razorno djelovanje po vaše digitalne datoteke, a, osim što je dugotrajno, vraćanje izgubljenih podataka u specijaliziranim servisima iznimno je skupo. Rješenje za sve ove probleme nalazi se u Nero BackItUp & Burn softverskom paketu koji vam, koristeći najnovije tehnologije, omogućava jednostavno i brzo stvaranje sigurnosnih kopija svih vaših digitalnih datoteka, njihovo snimanje na optičke medije (CD, DVD, Blu-ray) koristeći Nerov nagrađivani softver za snimanje, sinkroniziranje podataka te vraćanje izgubljenih podataka s oštećenih ili izgrebanih optičkih medija ili memorijskih flash stickova, ali i oštećenog čvrstog diska vašeg računala s Nero BackItUp & Burn bootabilnim CD-om.

Mogućnosti Nero BackItUp & Burn:

 1. Jednostavno, brzo i intuitivno obavljanje potrebnih zadataka u tek nekoliko koraka
 2. Izrada i spremanje sigurnosnih kopija vaših podataka na čvrsti disk računala, CD, DVD, Blu-ray optički disk, FTP, memorijsku karticu ili internetski diskovni prostor*
 3. Automatska izrada i spremanje sigurnosnih kopija vaših podataka na čvrsti disk računala ili internetski diskovni prostor
 4. Fleksibilno kreiranje rasporeda automatskog stvaranja sigurnosnih kopija s praktičnom mogućnošću slanja obavijesti e-mailom nakon što stvaranje sigurnosne kopije završi
 5. Snimanje optičkih diskova s Nerovim nagrađivanim te najpouzdanijim na svijetu softverom za snimanje
 6. Kreiranje audio CD-ova te kopiranje DVD-ova i Blu-ray optičkih diskova
 7. Sinkroniziranje svih vaših datoteka i mapa za jednostavan pristup njihovoj najnovijoj verziji
 8. Vraćanje izbrisanih podataka s oštećenih medija poput optičkih diskova i flash memorijskih stickova i kartica
 9. Vraćanje izgubljenih datoteka, mapa, sadržaja čvrstih diskova računala pa čak i cijelih računalnih sustava
 10. *Kupnjom Nero BackItUp & Burn dobivate i besplatno tromjesečno korištenje 1 GB Nerovog internetskog diskovnog prostora

Nero Move It

Nero Move It potpuno je rješenje za skupljanje, organiziranje, prijenos i objavu digitalnih multimedijalnih datoteka s jednog uređaja na drugi te njihovo postavljanje (uploadanje) na Internet community-stranice.
Nero Move It omogućuje vam objavljivanje, sinkronizaciju i uživanje u vašim multimedijalnim datotekama, poput glazbe, slika i filmova, na vašem iPodu, iPhoneu, PSP-u, digitalnom fotoaparatu ili kameri, smartphoneu i mnogim drugim podržanim prijenosnim uređajima, a sve u samo nekoliko klikova mišom. Podržane uređaje Nero Move It prepoznaje automatski kod njihova spajanja na računalo te automatski započinje sinkronizaciju podataka između računala i vašeg mobilnog uređaja. Omogućuje konverziju različitih tipova datoteka u onaj prepoznatljiv uređaj na koji datoteku želite prenijeti, a integrirana nova tehnologija NVIDIA CUDA pruža mogućnost korisnicima kompatibilnih NVIDIA grafičkih kartica brže i učinkovitije konvertiranje videa iz jednog formata datoteke u drugi. Svoje slike i snimke jednostavno možete objaviti na nekoj od Internet community-stranica, a također ih i downloadati. Pruža podršku za jednostavno ripanje glazbenih medija, jedinstveno upravljanje multimedijalnim podatcima na vašem računalu te njihovo kategoriziranje i jednostavno pretraživanje među svim spojenim uređajima i njihovu reprodukciju. Korisničko sučelje intuitivno je i jednostavno za korištenje, prepoznavanje spojenih uređaja odvija se automatski kao i početak sinkronizacije datoteka.

Nero 9

Nero je među svojim korisnicima već godinama poznat kao najpouzdaniji softver za snimanje na optičke medije, a s vremenom pretvorio se u najpouzdaniji na svijetu integrirani sustav za upravljanje digitalnim multimedijalnim datotekama i njihovom reprodukcijom na uređajima u vašem domu.
U svojoj najnovijoj verziji, Nero 9 pruža vam mnoštvo mogućnosti za ripanje, kopiranje, snimanje na optičke medije, uređivanje, dijeljenje i postavljanje na internetske servise svih vaših podataka, slika, glazbe i video zapisa, a sve to s nevjerojatnom jednostavnošću i fleksibilnošću koristeći Nero StartSmart upravljački centar. Nero 9 sada je optimiziran za rad pod Windows Vista operativnim sustavom te omogućuje upravljanje s do četiri TV-tuner kartice, prikazivanje TV sadržaja u HDTV kvaliteti te gledanje TV programa u Windows Vista Sidebaru. Posjeduje podršku za snimanje na Blu-Ray medije, omogućuje kopiranje i kompresiranje DVD filmova da stanu na medije manjeg kapaciteta, kopiranje optičkih medija samo jednim klikom te snimanje bilo koje vrste optičkih medija u svim mogućim formatima.
Nero 9 pruža vam sigurnost vaših podataka omogućujući vam jednostavnu izradu sigurnosnih kopija vaših osobnih digitalnih podataka, povratak podataka s oštećenih optičkih diskova te zaštitu podataka sa SecurDisc tehnologijom. Pruža vam i upravljanje vašim glazbenim datotekama, ripanje audio CD-ova u glazbeni format po vašoj želji, snimanje glazbene podloge iz snimljene televizijske emisije u MP3 format, reprodukciju svih formata glazbenih datoteka i slušanje internetskih radio postaja, stvaranje playlista i još mnogo toga. Podržava gledanje i snimanje HDTV programa na Windows Vista i XP operativnim sustavima s podrškom za sve nove TV-tuner kartice, reproducira sve formate video datoteka, DVD filmove reproducira s Dolby Digital 2-kanalnim i Dolby Digital Surround Sound 5.1 zvukom, koristeći nove tehnologije ubrzavanja grafičkih kartica, odlično reproducira video sadržaje i na starijim računalima, a gledanje filmova, slušanje glazbe i gledanje fotografija omogućava i na zaslonu vašeg TV ekrana s PS3 i XBOX 360 igraćim konzolama. Fotografijama daje novi sjaj s mnoštvom svojih filtera i mogućnošću automatskog popravljanja digitalnih fotografija jednim klikom. Također, omogućuje pretraživanje digitalnih fotografija na vašem računalu i njihovo dijeljenje na internetskim community stranicama. Kreiranje i uređivanje video zapisa unaprijeđeno je te je sada moguće snimati HD video sadržaje te ih uređivati i snimati na optičke medije, uključujući i Blu-Ray, unaprijediti sadržaje iz SD u HD kvalitetu, automatski skenirati traku vaše DV ili HDV kamere i spremiti sadržaj na vaše računalo, jednostavno i zabavno kreirati DVD filmove od video zapisa s vaše kamere i računala uz mnoštvo dostupnih efekata prijelaza, ponuđenih 3D izbornika te postaviti zvuk na vašem DVD filmu u Dolby Digital Surround Sound 5.1. Također, Nero 9 omogućuje konvertiranje video datoteka i njihov prijenos na brojne mobilne uređaje poput PSP-a, iPoda i sl., a sve to uz nevjerojatnu lakoću i brzinu s profesionalnim rezultatima.

Ističemo:

 1. Brze i jednostavne rip, burn, auto backup i copy funkcije
 2. Mogućnost stvaranja profesionalnih DVD filmova sa integriranim 3D menijem
 3. Stvaranje, kopiranje i uploadanje glazbe
 4. Spašavanje podataka sa oštećenih diskova
 5. Konvertiranje glazbe, fotografija i DVD-a u format koji se može koristiti na iPod-u
 6. Backup podataka na CD, DVD ili Blu-Ray diskove
 7. Brzi upload fotografija i filmova na My Nero, YouTube i MySpace
 8. Jednostavno manipuliranje sa TV-programom (snimanje, gledanje...)
 9. Podrška za AVCHD i ostale HD formate

© 2015 Disk d.o.o.