CorelDRAW Graphics Suite X5

CorelDRAW® Graphics Suite X5 nova je inačica poznatog softverskog paketa za izradu ilustracija, obradu fotografija, prijelom stranica i vektorsku grafiku. S više od pedeset novih i unaprijeđenih značajki, CorelDRAW Graphics Suite X5 uključuje značajna poboljšanja u upravljanju slikovnim sadržajima, bojama, kao i grafičkim sadržajima za web.
CorelDRAW® Graphics Suite X5 sadrži CorelDRAW®, intuitivnu aplikaciju za vektorsku ilustraciju i prijelom stranica, Corel® PHOTO-PAINT™, profesionalnu aplikaciju za obradu fotografija, Corel® PowerTRACE™, program za preciznu pretvorbu bitmapnih slika u vektorske i Corel CAPTURE™, program za snimanje zaslona jednim klikom. Novost u paketu je Corel® CONNECT, organizator sadržaja. CorelDRAW® Graphics Suite X5 također sadrži mnoge druge aplikacije, kao i brojne dodatne sadržaje i edukativne materijale.

Usporedba starijih verzija sa CorelDRAWGraphicsSuite X5

CorelDRAW Graphics Suite X4 Home & Student

CorelDRAW® Graphics Suite X4 Home & Student nova je inačica, četrnaesta po redu, poznatog softverskog paketa namijenjenog učenicima, studentima te nekomercijalnim korisnicima koji pretvaraju svoje ideje u profesionalne rezultate. Korisnici imaju priliku realizirati raznovrsne projekte koristeći unaprijeđene alate za ilustraciju, prijelom stranice, obradu slike, pretvaranje bitmapa u vektore, itd. Paket je uravnotežen omjer dizajnerskih potreba, jednostavnosti uporabe i pristupačne cijene. U paketu se nalaze CorelDRAW® X4, Corel® PowerTRACE™ X4, Corel® PHOTO-PAINT™ X4, Corel CAPTURE™ X4.

Corel Ventura 10

Kada pričamo o profesionalnom izdvaštvu, Corel Ventura® 10 predstavlja vrlo snažan alat. To je jedini alat koji Vam treba za preoblikovanje dugačkih i složenih dokumenata — uključujuči XML datoteke — u visoko oblikovane i vizualno bodate publikacije.

Pojačana stabilnost i kompatibilnost omogućavaju lako korištenje, dok snažni alati oblikovanja pomažu osigurati dotjerani dokument bez grešaka. Ažurirajte višestruke tabele brzo s novim tabličnim oznakama. Uživajte u većoj fleksibilnosti s XML import podrškom i radite brže s poboljšanim PDF i ispisnim opcijama.

Više informacija možete pronaći na ovom linku

Recenzija Venture 10

KPT - Kai's Power Tools Collection

Corel® KPT® Collection kombinira selekciju snažnih Power Tools plug-in filtera iz verzija KPT® 5, KPT® 6 i KPT® effects™ da bi pružili profesionalnim dizajnerima nemjerljiv set kreativnih alata.

Uvjerljivo najkreativnija kolekcija plug-in filtera, KPT Collection savršeno se uklapa u proces rada, znatno povećavajući mogućnosti softvera za uređivanje fotografija kao što je Adobe Photoshop. Od realističnih do umjetničkih efekata, KTP nudi novi -– i ekstremno brzi -– raspon transformacije slike i efekata tako da možete kreirati efekte koji su inače nemogući za ostvariti ili oduzimaju previše vremena.

Više informacija možete pronaći na ovom linku

Brošura u PDF formatu

Corel Painter 11

Corel Painter 11 jedinstven je umjetničko-stvaralački alat čije usluge za izražavanje kreativnosti jednako koriste svi umjetnici od konceptualnih umjetnika, dizajnera, arhitekata, ilustratora i slikara do profesionalnih fotografa, studenata i profesora umjetnosti i dizajna. On je ultimativni umjetnički studio, koji zajedno sa svim dostignućima moderne tehnologije, pruža sve što svaki umjetnički studio pruža, ali sve to na zaslonu vašeg monitora. Corel Painter 11 najnovija je inačica, umjetnicima već dugo poznatog, Corelovog Paintera s mnoštvom novih tehnologija, a time i mogućnošću kreativnog izražavanja. Neke od novosti su RealBristle kistovi koji realistično i vjerodostojno reproduciraju poteze kistom i pružaju vjernu interakciju između kista i platna. Brush Creator omogućava stvaranje vlastitih kistova različitih tipova, veličina i uzoraka, a također postoji i baza mnoštva uzoraka kistova koje možete izabrati. SmartStroke tehnologija transformira vaše fotografije u umjetničke slike slijedeći linije i konture na fotografiji kistom, baš kako bi to rukom napravio i pravi umjetnik. Fotografija i slikarstvo tako zajedno stvaraju nove oblike umjetnosti. Omogućeno je kreiranje različitih tekstura na površini stvaranja te daje vjernu reprodukciju alata poput krede, markera, olovke i penkale. Painter omogućuje jednostavno povezivanje i izmjenu datoteka s Adobeovim Photoshopom te je u potpunosti prilagođen digitalnim Cintiq olovkama i Intuos tabletima iz Wacomove linije prozvoda. Također, proširena je podrška raznih formata datoteka te Corel Painter sada podržava Portable Network Graphics (PNG) format, TIFF, Windows Bitmap (BMP), PC Paintbrush (PCX), GIF, JPEG, Mac PICT, QuickTime (MOV), AVI, Adobeov format PSD i Corelov PSP te Encapsulated PostScript (EPS) format. Rad u Painteru sada je produktivniji uz redizajnirano sučelje i personalizirane palete te industrijski standardne maske za slojeve i kanale.

Brošura u pdf formatu

Painter 11 Reviewer's guide

Usporedba različitih Painter verzija

Tutorials Collection!

Više informacija i besplatni trial možete pronaći na ovom linku

YouTube tutorials!

Corel DESIGNER Technical Suite X4

Corel DESIGNER® Technical Suite X4 napravljen je tako da se lako uklapa u vaš radni proces, pružajući moćne i jednostavne tehničke i grafičke alate. Paket donosi alate za precizno crtanje i obradu slike utemeljene na industrijskim standardima, bitno ubrzavajući dizajnerski i proizvodni proces. Corel DESIGNER Technical Suite X4 posebno je pogodan za tehničke crtače, ilustratore, dizajnere i arhitekte zaposlene u automobilskoj, zračnoj i općoj proizvodnoj industriji.

Brošura u PDF formatu

Usporedba ranijih verzija s X4 Designerom

Više informacija i besplatni trial možete pronaći na ovom linku

Corel Digital Studio 2010

„Sve u jednom paketu“ – korištenje digitalnih medija nikad nije bilo jednostavnije

Corel® Digital Studio™ 2010, komplet za uređivanje digitalnih medija, spaja foto s video – uređivanjem u sasvim novo korisničko iskustvo s jednim vizualnim i izuzetno jednostavnim korisničkim sučeljem. Zahvaljujući novom Corel® Digital Studio™ 2010, korisnici sada mogu organizirati svoje fotografije, video i glazbene datoteke na jednom mjestu te bez puno truda uređivati fotografije i pretvoriti video isječke u filmove u nekoliko minuta. Kao i kod prethodna dva nova softvera iz Corela i s Digital Studio-m kreatori svoje kreativne radove mogu podijeliti s bliskim osobama preko popularnih internetskih stranica poput Facebook-a™ i YouTube-a™, na DVD-ovima u profesionalnoj kvaliteti, koristeći uređaje poput iPod-a® i iPhone-a™ ili nekog drugog mobilnog uređaja.

Corel® Digital Studio™ 2010 sadrži:

  1. Corel® PaintShop Photo™ Express 2010
  2. Corel® VideoStudio® Express 2010
  3. Corel® WinDVD® 2010
  4. Corel® DVD Factory™ 2010

Više informacija i besplatni trial možete pronaći na ovom linku

Brošura u PDF formatu

Corel PaintShop Photo Express 2010

Jednostavan i zabavan način obrade fotografija

Corel® PaintShop Photo™ Express 2010 je softver za jednostavnu obradu, organiziranje ili slanje fotografija na bilo kojem mediju. Zahvaljujući novom jednostavnom dizajnu, svaki korisnik sada jednostavno i brzo može sortirati fotografije po datumu ili nazivu ili ih urediti jednim klikom miša i dodati im neke od zabavnih efekta kako bi ih prikazali u što boljem izdanju.
Idealan je za kreativne projekte poput kreiranja foto albuma ili prezentacija koje kreatori mogu podijeliti s prijateljima preko e-maila, DVD-a ili ih postaviti na Facebook™ ili YouTube™.

Više informacija i besplatni trial možete pronaći na ovom linku

Brošura u PDF formatu

Corel PaintShop Photo Pro X3

Najbrži put do profesionalnih fotografija

Corel PaintShop Photo Pro X3 namijenjen je foto entuzijastima koji žele ubrzati i olakšati postupak obrade fotografija koji će u konačnici rezultirati profesionalnim fotografijama. Zahvaljujući novoj inačici sada se fotografije mogu još jednostavnije organizirati i uređivati. S novima alatima za upravljanje fotografijama, uključujući i novi Camera RAW Lab, korisnici sada mogu ubrzati preuzimanje, sortiranje i ocjenjivanje fotografija. Zahvaljujući poboljšanim značajkama kao što su Express Lab i Photo Sharing, znatno je ubrzan rad na poboljšanju kvalitete fotografija, kreiranju fotografskih albuma kao i dijeljenje fotografija putem e-maila, njihovo ispisivanje ili slanje na Flickr®, Facebook® ili YouTube™.
S novom značajkom Smart Carver jednostavno se mijenja kompozicija slike bez distorziranja pozadine, a sada se na jednostavan način izmjene napravljene na jednoj fotografiji, multipliciraju i na ostale. Uz PaintShop Photo Pro X3 kompletni radni proces sada je dostupan u jednom paketu visokih performansi.

Više informacija i besplatni trial možete pronaći na ovom linku

Corel VideoStudio Express 2010

Filmovi profesionalnog izgleda u par minuta

Corel® VideoStudio® Express 2010 je najjednostavniji način uređivanja video materijala, koji omogućava organizaciju video isječaka u albume, mape ili njihovo sortiranje po datumu ili nazivu radi bržeg i jednostavnijeg pronalaženja datoteka. Uređivanje je jednostavno korištenjem QuickCut vremenske trake za pregledavanje i izrezivanje standardnih ili AVCHD™ video-materijala. Samo jednim pritiskom tipke, rješavaju se uobičajeni problemi poput lošeg osvjetljenja ili trzaja kamere. Zahvaljujući kreativnim podlošcima, video materijalu se mogu dodati efekti poput uvodne špice, prijelaza, glazbe i završnih titlova što svaki amaterski video uradak pretvara u dotjerani film. Kada je video-materijal gotov, kreatori ga na jednostavan način mogu podijeliti prijateljima na CD-u ili DVD-u ili ga postaviti na Facebook™ ili YouTube™ ili ga pak spremiti u format datoteke kompatibilan s nekim od uređaja poput iPod-a® ili iPhone-a™.

Više informacija i besplatni trial možete pronaći na ovom linku

Brošura u PDF formatu

Recenzija u časpoisu BUG za veljaču 2010.

Corel VideoStudio Pro X3

Ultimativni paket za HD video obradu i produkciju

Corel VideoStudio Pro X3 namijenjen je svima koji na brz i jednostavan način žele kreirati atraktivan i profesionalan standardni ili HD video. Bilo da je riječ o kreiranju standardnih ili visoko kvalitetnih video uradaka, novi paket pruža mogućnost znatno bržeg i naprednijeg uređivanja, donosi profesionalne predloške i efekte te u konačnici kreira profesionalne video uratke koji se mogu kompletirati u potpunoj HD kvaliteti na Blu-ray mediju. Završen video na jednostavan način moguće je postaviti izravno na Facebook®, Flickr®, YouTube™, Vimeo®, iPod®, iPhone®, PSP® i druge mobilne uređaje. Optimizacija za Intel® Core™ i7 i NVIDIA® CUDA™ omogućuje brzo i glatko uređivanje u AVCHD™ i MPEG-2/4.
Dizajniran za rad s Windows® 7, Windows Vista® i Windows® XP, VideoStudio Pro X3 predstavlja objedinjen programski paket s visokim performansama za kompletan radni proces video uređivanja i produciranja.

Više informacija i besplatni trial možete pronaći na ovom linku

WinDVD Pro 2010

Najbolji DVD player software za visoko kvalitetnu reprodukciju video materijala. Uživajte u kod kuće gledajući Hollywood-ske blockbustere s superiornom slikom i hisoko kvalitetnim zvučnim zapisom. Posebnost WinDVD-a pri korištenju na laptop računalu omogućava Vam da se baterije neće istrošiti prije nego odgledate cijeli film. Plus, pogledajte video direktno s vaše kamere, camcorder-a ili DVD-a bez potrebe za preuzimanjem dodatnih datoteka s interneta.

Povećajte užitak gledanja videa uz HD! WinDVD Pro je Blu-ray player koji podržava AVCHD te omogućava da standardne DVD-ove poboljša blizu HD kvalitete slike. Sadrži sve što ima Standard verzija plus:

  1. GPU-ubrzano poboljšanje kvalitete slike za lakši prikaz vaših DVD-videa na visokim postavkama prikazivanja. Poboljšajte svoj DVD video da bolje odgovara vašem HD display-u, bezobzira na platformu s koje video pokrećete!
  2. Podržava HD video formate kao što su AVCHD, AVCREC, BD-R/BD-RE i BD-ROM
  3. Dolby TrueHD i DTS-HD
  4. Dolby Headphone/Dolby Virtual Speaker/Dolby Pro Logic IIx™
  5. Trimension All2HD

Više informacija i besplatni trial možete pronaći na ovome linku

Wind DVD Pro 2010

WordPerfect Office X4

Corelov uredski paket (dolazi samo u obliku licence) također je dosegao svoju četrnaestu inačicu. Dostupan je u dvije varijante, Standard i Professional. Paket Standard donosi WordPerfect® X4 (legendardni tekstualni procesor), Quattro Pro® X4 (tablične kalkulacije), Presentations™ X4 (multimedijalne prezentacije) i WordPerfect® MAIL (e-mail klijent), Corel® Visual Intelligence™ SE (program za analizu podataka), Corel® WordPerfect® Lightning™ (diginatlni notes koji ima automatsku vezu s internetom). Professional (dolazi isključivo kao komercijalna i edukacijska licenca), uz navedeno, umjesto e-mail klijenta donosi moćnu i prilagodljivu relacijsku bazu Paradox®.

Više informacija i besplatni trial možete pronaći na ovom linku

Tutorials Collection!

Brošura u PDF formatu

© 2015 Disk d.o.o.