ACDSee Photo Manager 12

Jedna od najpoznatijih aplikacija za upravljanje slikama. U posljednjoj, inačici ACDSee još brže i učinkovitije rukuje digitalnim slikovnim zapisima, kvalitetnije koristi radnu memoriju te proširuje podršku na preko 50 multimedijalnih formata. Tu su i funkcije kreiranja screen savera i PDF/Flash prezentacija (slide show). Dodatno su unaprijeđene mogućnosti obrade slika te njihove pripreme za ispis u popularnim formatima (4x6, 5x7, 8x10), a jednostavnost korištenja i posebice brzina pregleda osiguravaju ACDSee softveru vodeću poziciju među preglednicima slika.

Više informacija i besplatni trial možete pronaći na ovom linku

ACDSee Photo Editor 2008

Poboljšajte izgled svojih digitalnih fotografija koristeći ACDSee Photo Editor 2008. Jednostavan je za upotrebu te posjeduje sve alate kojima će te svoje digitalne fotografije pretvoriti u dizajnerski kreirane fotografije. Kreirajte predloške, čestitke, pozivnice i još puno toga. Uz pomoć Photo Editor-a jednostavno je koristiti "umjetnički" tekst, predloške i uređivačke opcije. Biti će te oduševljeni što je sve moguće napraviti s Vašim fotografijama.

Više informacija i besplatni trial možete pronaći na ovom linku

ACDSee Pro Photo Manager 3

Radite brže s ACDSee Pro Photo Manager 3

ACDSee Pro 3 je fotografski software s fleksibilnošću da se prilagodi načinu na koji radite. Uštedite na vremenu i ostanite organizirani tijekom svakog koraka rada s ACDSee Pro.
Organizacija bez muke

Kao fotograf imate tisuće fotografija, a nove radite svakodnevno. Fleksibilnošću koju nudi ACDSee Pro, možete prilagoditi upravljanje svojom digitalnom arhivom na način kako to vama najbolje odgovara.


Trenutni pristup

Pristupite svojim direktorijima u realnom vremenu. Za razliku od katalog-baziranim foto aplikacijama, ne trebate trošiti vrijeme na unos datoteka koje su već nalaze unutar vašeg sistema i na spojenim uređajima.

Metadata upravljanje

Prilagodite EXIF, IPTC, XMP i korisničke metadata u svojim fotografijama s alatima jednostavnim za upotrebu.Brzo i lagano pretraživanje

Pronađite vlastite fotografije ili grupe slika brzo i jednostavno preko metadata fotografije i karakteristika s moćnim pretraživačkim mogućnostima.Fleksibilno pretraživanje

Pridružite fotografijama jednu ili više virtualnih kategorija za napredno pretraživanje koje može biti prilagođeno vašoj kolekciji.

Brz pregled

Prikažite i pregledajte fotografije u punoj veličini s nenadmašnom brzinom ACDSee Pro preglednom tehnologijom. Pregledajte preko 100 različitih tipova datoteka.

One-stop image processing

Brzo i jednostavno prilagodite i uredite svoje slike na intuitivan i jednostavan način. Uredite RAW datoteke, JPEG-ove i puno drugih. Pogledajte kompletnu listu podržanih RAW formata.


Ne destruktivno uređivanje

Jednostavno usavršite eksponiranje, boju, bistrinu i geometriju svojih fotografija u Develop sub-mode-u, vašoj ne destruktivnoj radionici.

Pixel-nivo urađivanje

Brzo pripremite svoje fotografije za publiciranje s ACDSee Pro-ovim pixel-nivo uređivačem. Dodajte vodeni žig, tekst, natpis, vinjete i mnogo toga više.


Profesionalna prezentacija

Bez puno muke prezentirajte, zaštitite i arhivirajte svoje uratke s ACDSee Pro setom publikacijskih alata. Kreirajte prezentacije, ispišite ih ili pošaljite e-mail poštom. Jednostavno ih učitajte na internet s flickr™, SmugMug, Zenfolio i bilokojim FTP računom.

Jednostavno online publciranje

Jednostavnim sistemom "drag and drop" fotografije i direktorije iz ACDSee Pro podijelite ili samo pohranite na besplatan račun na ACDSee Online website-u.

Više informacija i besplatni trial možete pronaći na ovom linku

ACDSee FotoSlate 4

Softver za ispis digitalnih fotografija. Jednostavan bilo za osobnu bilo za profesionalnu uporabu. Mogućnosti ispisa slika popularnih veličina, te izrade albuma, kalendara, brošura.

Više informacija i besplatni trial možete pronaći na ovom linku

Brošura u PDF formatu

ACDSee Canvas 11

Nikad nije bilo lakše sastaviti sve projektne dokumente, slike i podatke – čak i ostale datoteke nepoznatih formata ili zastarjele proizvode u jednu potpuno integriranu dizajn platformu. Direktno importirajte preko 80 standardnih formata datoteki uključujući DXF i DWG) i koristite novi Canvas™ Printer Driver za virtualni prijenos svega što može biti otisnuto u Canvas™ 11 na editiranje.

Više informacija i besplatni trial možete pronaći na ovom linku

ACDSee Canvas 11 GIS+

Canvas 11 GIS+ je jedino vizualizacijsko riješenje na tržištu koje adresira sve potrebe GIS stručnjaka da iskomuniciraju rezultate svoje analize brzo, precizno i efektivno unutar prave grafičke aplikacije. Jednostavno importirajte informacije GIS projekta i korištenjem Canvas editora kreirajte, sakupite, montirajte i označite te poboljšajtet informacije o projektu. Zadaci koji su prije uzimali nekoliko dana posla, ili se jednostavno nisu mogli izvršiti nekom drugom grafičkom aplikacijom, sada se mogu izvršiti brzo i s zapanjujućim rezultatima.

Počnite koristiti Canvas 11 GIS+ kako bi...

Olakšali Vaš radni proces - Vrijeme je novac pogotovo kad se bliže rokovi. Zašto da ga utrošimo koristeći aplikacije koje ne adresiraju specifične potrebe GIS profesionalaca ili koje su sposobne izvršiti samo limitirani set funkcija. Sa Canvas 11 GIS+ možete iskoristiti prednosti 18 integriranih GIS import/export filtera kao i širok spektar vizualizacijskih alata.

Radili u georefenciranom okolišu - Canvas 11 GIS + je riješenje koje omogućava importiranje više od 80 i više različitih formata za sakupljanje, montažu i kreiranje vizualno zapanjujućih tablica, mapa i ilustracija.


Poboljšali Vaše GIS informacije - cijeli set filtera, efekata na transparencijama, alatima za označavanje u kompletu s alatima za vizualnu analizu i simboliku omogućuju nam kreiranje razumljivih reprezentacija našeg georefenciranog rada.


Dijelili rezultate Vašeg rada s drugima - nikad nije bilo jednostavnije dijeliti rezultate našeg rada nego s Canvasovim mnogobrojnim mogućnostima eksportiranja. Bez dodatnog softvera možete Vaše GIS informacije eksportirati u PDF format, web sadržaj, prezentaciju ili format za ispis.

ACDSee Picture Frame Manager

ACDSee Picture Frame Manager softver za Mac i PC platformu omogućava Vam jednostavno upravljanje digitalnim fotografijama za bilo koju vrstu digitalnih ekrana. Bilo da se radi o okviru za fotografije ili velikom televizoru 1080p, ova aplikacija će optimizirati Vaše digitalne fotografije prema rezoluciji ekrana koji će te koristiti. Na taj način možete pohraniti puno više digitalnih fotografija bez puno muke.

Brošura u PDF formatu

Više informacija i besplatni trial možete pronaći na ovom linku

© 2015 Disk d.o.o.